Technická podpora
+421 948 347 724
Obchod
+421 911 865 197

Vytvoriť a priradiť jedlu prílohy

Prílohy reprezentujú v systéme špecifický druh jedla, ako sú napríklad omáčky a pod., zatiaľ čo ingrediencie sú základne zložky jedla, z ktorých sa jedla pripravujú. Prílohy sa v systéme vytvárajú rovnako ako jedlo. Môžeme si ich však pre lepší prehľad v systéme vložiť do kategórie jedál s názvom Prílohy alebo Omáčky. Z toho vyplýva, že každé jedlo môže byť aj prílohou.

Krok č. 1

V module
REŠTAURÁCIA
a podmodule
JEDLÁ
si vytvoríme prílohy obdobne, ako keby sme vytvárali samotné jedlo.

Krok č. 2

Na úvodnej obrazovke vyberieme modul
REŠTAURÁCIA
.

Krok č. 3

Zvolíme podmodul
JEDLÁ
.

Krok č. 4

Vyhľadáme jedlo, ktorému chceme prideliť skupinu príloh.

Krok č. 5

Nadídeme kurzorom myšky nad ikonu jedla a klikneme na ikonu ceruzky pre úpravu daného jedla.

Krok č. 6

V poli Skupina príloh vyberieme zo zoznamu kategóriu, ktorú chceme jedlu priradiť ako prílohy a zmeny uložíme.
Čašníci budu môcť odteraz pri tomto jedle v aplikácii Čašník, pridávať alebo odoberať všetky prílohy, ktoré patria do pridelenej kategórie.
Po vložení jedla do košíka, sa po kliknutí na konkrétne jedlo v košíku zobrazia všetky prílohy pridelené k tomuto jedlu.
Po kliknutí na jedlo v košíku sa môžu zobraziť pri zozname príloh aj zoznam ingrediencií pridelených k jedlu. Líšia sa od seba farbou pozadia. Ingrediencie reprezentujú v systéme špecifický druh položiek, z ktorých sa jednotlivé jedla pripravujú alebo sa samostatne nepredávajú ako napríklad kukurica, soľ, feferóny.
V aplikácii Kuchár - stena sa zobrazí objednávka s informáciou, ktoré prílohy má k jedlu kuchár pridať, prípadne vynechať.
Nenašli ste čo ste hľadali?
Kontaktný formulár
Neváhajte nás kontaktovať.
%readName%

Podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov udeľujem Comein.sk s.r.o. ako dotknutá osoba súhlas so spracovaním mojich osobných údajov v rozsahu tohto vyhlásenia.

informačné
systémy
Aktuálne informácie o produktoch
spoločnosti ComeIn získate po prihlásení
do nášho newsletteru.